Alla inlägg under december 2012

Av Emelie - 7 december 2012 06:46

Idag blir Simon 9 månader. Alltså har han varit utanför magen lika länge som han var där inne innan han kunde tänka sig att komma ut (10 dagar över tiden gick jag). Grattis älskade Simon!

Jonas och Hugo sover, bara jag och Simon uppe. Fredag idag, handla lite. Få fint fikabesök av Hanna, Stella, Mats och Erika eventuellt. Ut en sväng får det nog oxå bli. Sedan jobbar Jonas kväll idag (kl 16-21:30) så jag och barnen får roa oss själva.

Tänkte vi skulle fördriva tiden med att klippa ut snöflingor ur vit papper och hänga upp på killarnas fönster i deras rum. Kan bli riktigt fint :)

Lite frukostgröt till Simon och kaffe till mig.

Kram

Av Emelie - 6 december 2012 15:25

Efter att jag hämtat Hugo på dagis fortsatte vi att vara ute. Ut med snowracer och pulka och åkandet var igång. Även Hugos kompisar E och E hängde på med föräldrar. Så nu kan vi vara inne med gott samvete efter en timmas ute lek.

Ska strax ta tag i dagens middag. Idag har jag ingen fantasi alls och jag vet inte vad frysen har att erbjuda heller.
Ska bara få tillbaka värmen lite först, så nu har jag bestämt mig för att jag måste införskaffa mig ett par termobyxor.

Ses!
Kram

Av Emelie - 5 december 2012 18:15

Vi gick ut när det var ljust och gick in r vi inte såg något.

Hugo, Simon och jag möte upp Z med lillebror, mamma och pappa och åkte pulka, stjärtlapp och snowracer. Jösses vilken fart vi fick upp när vi åkt in backen lite. 1 1/2 timma blev det, kände varken mina fötter eller näsa där i slutet. Men det var det värt.

Efter lite mat i magen, killarnas varma bad och plockning av allt sitter vi nu i soffan och kollar Bolibompa.

Trevlig kväll!
Kram

Av Emelie - 5 december 2012 12:59

Vem tycker inte att det är så trist när man tagit sig tid att måla naglarna och så efter ca 10 timmar har det börjat flagna?! Det tycker iaf jag!

Tog mig en shopping runda härom dagen och det var extra pris på nagelack (10 kr styck) så jag köpte på mig tre stycken. Vet du vad? Det är det bästa lacket jag ägt!!! Nordic cap of Sweden heter märket. Grymt bra. Satte på ett lack i rosa färg i söndags och det är lika fint som när jag målade på det. Toppen ju!

Det kanske aldrig flagnar bort, utan att jag måste använda nagellacks borttagning? Åter står och se :)

Kram

Av Emelie - 5 december 2012 09:40

Har ändrat Simons läggningstid, numera somnar han 19:30 och sover till kl 06:30. Hela natten ska tilläggas. Så skönt att komma in i en bra rytm igen, efter veckor med tidiga morgnar som inte är mänskliga.

Hugo fick åka pulka till dagis idag. Det tyckte han var riktigt roligt och hem ville han gärna bli hämtad på snowracen. Så Jonas hämtar honom innan han åker för att jobba kvällen.

Simon sover förmiddagslur och jag hänger i soffan. Jonas grejar med något i köket...

Kram

Av Emelie - 4 december 2012 18:10

8 1/2 år av kärlek, det firar jag och Jonas idag. Tänk vad tiden går fort och vad mycket vi har hunnit med när vi tänker tillbaka.

Så ikväll när barnen lagt sig, förhoppningsvis tidigt, blir det till att tända några ljus och lite choklad som mys.

Kram

Av Emelie - 4 december 2012 06:57

Jag somnade, helt slut, i soffan klockan 19:30 igår. Jonas väckte mig så jag fick lagt mig i sängen. Vaknade av att någon form av plogfordon var utanför och skottade bort snön vid kl 05. När fordonet var klar och körde iväg kunde jag inte somna om, utan låg och slumrade tills Simon vaknade vid kör 05:45.

Ingen av killarna har gjort väsen av sig inatt - utan sovit. Simon har inte ätit nattmål på flera nätter nu, så det är nog över med det, hoppas jag.

Idag ska Hugo till dagis. Jag tänkte försöka få fram bilen. Är ganska mycket snö på den, att ta bort det som är nu bidrar till att det blir lättare att ta bort nästa omgång snö som kommer.

Kram

Av Emelie - 3 december 2012 14:05

Tog på oss overall, vantar, mössa, halsduk och annat och begav oss ut en stund. Det bet verkligen i kinderna och alla fick vi härlig rosa/röd färg.

Hugo åkte lite med sin snowracer och testade även stjärtlappen. Än går det inte jätte snabbt då det inte ligger tillräckligt mycket snö än - men snart så!

Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards