Alla inlägg under januari 2013

Av Emelie - 18 januari 2013 18:19

Hejsan,

Ikväll satte jag saxen i Simons hår. Han hade väldigt mycket och långt som liksom låg lite som det ville. Men så fin han blev :) Han ville inte sitta still direkt, men det löste Hugo med att sjunga för honom. Påhittig kille det där!

Kokar några ägg och ska fixa kvällsmat till Simon och Hugo. Sedan hoppas jag att de kommer i säng i tid idag, var lite si och så med det igår.

Kram
1:a bilden förre, 2:a bilden efter :)

Av Emelie - 18 januari 2013 04:37

God morgon,

Eller säger man så kl 04:29? Simon tyckte det var morgon kl 04:02 gav honom lite mat men det fick honom inte att somna om. Är glad att det går okej program på tv:n så här dags.

När Jonas vaknar får vi bytas av så jag får sova en stund, eller rättare sagt ta igen den missade sömnen nu. Är själv med killarna i kväll då Jonas jobbar kväll idag oxå. Kan vara skönt att få sova så jag orkar med kvällen, ibland kan det vara lite trixigt.

Hörs!
Kram

Av Emelie - 17 januari 2013 19:18

Hejsan,

Eftermiddagen har jag och barnen spenderat hemma hos Hanna och Stella. Fikade, lekte med barnen i Stellas finna rum och fixade middag ihop. Riktigt mysigt!

Nu sitter jag och Hugo i soffan och tittar tv, Simon sover och Jonas jobbar. Mer än så här blir det inte idag!

Kram

Av Emelie - 16 januari 2013 19:50

Hejsan,

Sov i 2 1/2 timma på förmiddagen. Så skönt att komma i kapp mig lite i sömnen. Annars hade denna dagen blivit väldigt seg.

Bilen gick igenom besiktningen utan problem. Så gött det var när besiktningsmannen sa det, för man har ju alltid lite fjärilar i magen innan. Så nu var det gjort iaf. Bara den andra bilen kvar.

Eftermiddagen har vi varit inne. Spelat lite memory, målat och så. Innan läggdags blev det även ett bad för Simon och Hugo. De älskar verkligen att bada.

Nu ska jag läsa godnatt saga för Hugo, kram.

Av Emelie - 16 januari 2013 09:34

Hej,

Här har natten varit katastrof! Somnade ordentligt först vid 03:30.

Började med att Hugo ropade vid kl 23 att han var kissnödig, upp och hjälpa honom. Sedan vägrade han lägga sig i sin säng så han la sig i våran. Han klagade på att vi låg för nära honom, att han inte fick plats m.m så han väckte Simon. Försökte söva honom med lite mat men det gick inte! Simon var pigg som en mört och somnade först kl 03:05 igen. Klockan 06:30 vaknade killarna och det var bara att starta dagen.

Som tur är jobbar Jonas kväll idag och är just nu ute på promenad med Simon (och Hugo är på dagis) så jag kan lägga mig och sova någon timma. Är själv med killarna i eftermiddag/kvällen. Så jag säger godnatt!

Kram

Av Emelie - 15 januari 2013 20:30

Hej,

Hugo har varit på dagis idag, haft det lika bra som vanligt. Jag och Simon passade på att sova 1 1/2 timma på förmiddagen, då killarna inte kom till ro igår kväll förens kl 00:30 (Hugo var törstig, sedan kissnödig, Simon ville äta m.m.) Det ska alltid hända när en annan vill komma i säng tidigt.

Ikväll har Jonas bakat lchf bullar från sin kokbok. Blev jätte fina och smakade helt okej, inte lika söta som vanliga bullar.

Imorgon ska vi besiktiga den stora bilen. Håll tummarna att den går igenom.

Kram

Jonas mästerverk :)


Av Emelie - 14 januari 2013 17:34

Hej,

Får bli till att inhandla ett par skor till Simon i veckan för nu går han. Släppte helt för honom i eftermiddags och han bara går och går och går och går. Lite vingligt är det och som max har han gått 35 steg själv. Nästan precis en månad efter att han tog sina första tre steg så går han nu.

10 månader gammal och Hugo var 13 månader när han gick. Olika barn :)

Eftermiddagen var trevlig med öppet kyrkis. Simon och Hugo busade runt som två vilda djur. Vi tog även med oss Hanna, Stella, Emelie, Carl och Christian. Kul att vara några fler som man känner.

Strax middag, hänga lite tvätt och nattning av barnen står på schemat.
Kram

Dålig kvalité på bilden men här är han :)

Av Emelie - 14 januari 2013 09:27

God morgon,

Här har vi det bra. Killarna är på gott humör då de sovit bra båda två. Har precis ätit frukost och nu sitter vi i soffan och kollar in filmen " det regnar köttbullar" som vi lånade på biblioteket sist vi var där. Mysigt att starta dagen i lugnt tempo.

Idag blir det ett besök till öppet kyrkis så killarna får leka av sig lite. Hugo är ledig idag och han frågade vid frukost om vi kunde gå ner. Inget annat planerat så varför inte?!?

Nu titta film :)
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards