Alla inlägg under augusti 2013

Av Emelie - 10 augusti 2013 20:59

Hej,

Då har alla gäster åkt hem, diskmaskinen är i fullgång och jag är så nöjd! Fick en ny micro av mina syskon med respektive. Perfekt då vår hängde på sista versen. Av svärmor, Hasse, Jonas och barnen fick jag en radio som man kan sätta iphonen i så jag kan spela efter min musik lista. Perfekt! Av mamma och pappa fick jag ett besök hos frisören med valfri behandling (klippa,färga, slinga m.m) Så skönt att få bort dem slitna sommartopparna och bli snygg i håret inför hösten. Tack snälla för alla fina presenter och blommor!

Simon sover, Hugo är på god väg. Imorgon ska det lekas i massor då Hugos bästakompis D kom hem efter en tre veckors semester. Som Hugo längtat, men imon då jäklar :)

Sov gott!
Kram

Av Emelie - 9 augusti 2013 21:14

Hej,

Fy vad trött jag är, gick upp redan vid kl 13 idag och drog iväg på bio med Hugo och en kompis och han mamma i eftermiddags. Vi tog bussen ner till stan och killarna tyckte det var så spännande att åka buss. Bion vi såg var monsters university (tror jag den hette). Handlade iaf om super fina monster som skulle gå i monster skola och lära sig att skrämmas. Vilket inte gick så bra för alla. Hugo skrattade gott ibland när de drog sina skämt. Filmen var jätte bra och Hugo var nöjd med lite egentid med sin mamma :)

Barnen sover och jag ska oxå lägga mig. Imorgon är det kalas för mig (fyller år på tisdag) så mamma, pappa, Elin, Hanna, Daniel, Stella, Mats, Erika, Susanne, Hasse och Torild kommer. Totalt blir vi 15 stycken så det är lite som ska förberedas inför. Har valt både middag och efterrätt som jag kan fixa ihop innan gästerna kommer. Mysigt ska det bli att få hit alla :)

Trevlig fredag!
Kram

Av Emelie - 7 augusti 2013 20:20

Hej,

Sitter och laddar inför två nätters jobb. Blev inringd två nätter nu, vilket känns kul! Så jag jobbar onsdag till torsdag och torsdag till fredag natt och sedan söndag till måndag.

Imorse när vi åt frukost fick Simon själv lägga på pålägget, blev sex st korvar och två st kalkonskivor. Och så nöjd han var med sitt korvberg.

Eftermiddagen möte jag upp Hanna och super söta Stella i stan. Gick i lite affärer och pratade om allt och inget. Mysigt till 1000 var det. Stella fick köpt sig ett par super söta skor.

Även Hugo fick nya skor. Han har verkligen ätit skor i sommar och vi har köpt tre par skor som vi fått slänga bara denna sommaren. Hur han gör vet jag inte men helt otroligt är det!

Ha en fantastiskt bra onsdag kväll så hörs vi när jag vaknat till ordentligt igen.
Kram

Nöjd Simon :)

Av Emelie - 7 augusti 2013 07:17

God morgon,

Natten har varit lite upp och ner, då Simon valde att vara vaken i 1 1/2 timma. Sedan ville han inte somna om i sin säng utan i vår där Hugo oxå tagit plats strax innan kl 02. Så det var bra trångt i sängen kan jag lova.

Simon tyckte det var morgon strax innan kl 07 och när han fick se Jonas i sängen ville han att Jonas skulle gå upp med honom. Han blev super ledsen när han insåg att det var jag som gick upp med honom. Så tyvärr var det bara för Jonas att gå upp, för han slutade inte gråta trots tröst. Det är bara att inte fakta: Simon har gått och blivit super pappig nu när Jonas varit hemma med barnen i sommar. Allt ska göras av Jonas om Simon får välja. Ibland får Simon bita i det sura äpplet och gilla läget att jag oxå kan hjälpa till och fixa.

Får se vad dagen har att erbjuda idag...
Kram

Plåstret som mer än gärna hade bott på Jonas skin, bokstavligt talat :)

Av Emelie - 6 augusti 2013 23:35

Hej,

Ett sent inlägg ikväll blir det då jag och Jonas har kollat på en film. Var helt okej och namnet på den har jag redan glömt. Var den då så bra? ;)

Idag har varit en vanlig dag. Fortsatte att rensa och städa lite på förmiddagen. Även vår kära soffa fick sig en omgång, nämligen ett besök i tvättmaskinen. Bästa investeringen vi gjort är vår soffa med tvättbart överdrag + dynor. Eftersom barnen ibland äter i soffan (ja ibland får de mutor så de sitter stilla en stund och en annan oxå hinner andas mellan varven) så kan det lätt hända en liten olycka eller två. Men ingen fara på taket, bara in med överdraget i 40 grader och det kommer ut som nytt igen. Perfekt!!

Eftermiddagen hängde vi på lekplatsen tillsammans med Hugo och Simons kompisar med föräldrar. Flög (läs: försökte flyga) drake, grävde i sanden och byggde sandslott i massor. Gungade och utforskade vyerna runt omkring. Barnen var rejält trötta när vi kom in, blev lite mat i magen och sen ville Simon lägga sig vid kl 19 och Hugo somnade i soffan ca 20:10. Det är då man passar på och tittar film när egentiden blir längre än man trott.

Nu ska jag oxå sova!
Godnatt!

Av Emelie - 5 augusti 2013 19:02

God kväll,

Hoppas du har haft en bra måndag. Det har vi haft! En familjedag som började med lekplatshäng, lunch och vila på det (Simon sov i hela 2 1/2 timma, får se när han kommer i säng ikväll). Sen drog vi oss ner till sjön med Hugos kompis E, hans pappa och lillasyster. Det kändes som det var årets sista bad, för vattentemperaturen kändes som den hade gått ner några grader. Men barnen var i och badade länge ändå.

Hemma sen blev det plättar till kvällsmat, barnen verkligen älskar det. Nu ska det varvas ner för att sedan få barnen i säng. Förhoppningsvis går det lika smidigt som igår.

Kram kram

Av Emelie - 3 augusti 2013 14:55

Hej,

Ligger i sängen och drar mig lite efter att ha jobbat inatt. Natten som nu kommer är min sista natt på schemat. Känns lite i mitt hjärta, för jag trivs så himla bra!

Igår hade vi på förmiddagen en liten släng och rensnings stund. Det var rätt molnigt och barnen ville starta dagen lugnt. Sedan efter lunch kom solen fram och vi slog följe med Hugos kompis Z och hans familj ner till sjön. Så barnen badade och hade det super gött i vattnet. Blev några timmar där innan det var dags att gå hem strax efter kl 17 och börja så smått med kvällsbestyren.

Jonas är och badar med barnen just nu. Ska ju vara en av årets varmaste dagar med upp till ca 30 grader, då kan det behövas svalkas av lite med ett dopp i sjön!

Ska snooza vidare här! Ha det!
Kram kram

Av Emelie - 1 augusti 2013 14:24

Hej,

Idag tog vi bussen ner till stan och strosade lite. Var ganska mycket folk då det var lite partaj på storatorget med brandbilen med personal där. Killarna fick sitta i brandbilen och även hjälpa brandmännen att släcka en mindre eld. Hugo tyckte det var riktigt häftigt.

Åter hemma igen och lite lekplatshäng i det fina vädret :)
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards