Alla inlägg under mars 2013

Av Emelie - 23 mars 2013 21:22

Hej,

Vädret lockade inte för utelek (blåste kallt även om solen strålade högt) så vi drog till Göteborg med O och hans mamma och pappa. Färden gick till aeroseum och titta och känna på flygplan och helikoptrar. Jösses vad kul killarna hade det. Hugo sa när vi var på väg hem att detta var den bästa dagen på hela veckan! Får bli ett besök dit igen tror jag. Kul när man hittar något som faller barnen i smaken.

Tacos blev det ikväll med efterrätt, så mättare än så här kan jag nog inte bli. Simon sover och Hugo är på god väg. Även jag och Jonas är lite små sega, blir tidigt i säng tror jag.

Kram

Av Emelie - 23 mars 2013 10:09

Hej,

Oavsett om det är vardag eller helg så vaknar Simon kl 06:00. Man hinner med väldigt mycket på en dag när man går upp så tidigt. Redan hunnit med att: duscha, klä på mig och barnen, tvättat en tvätt och ätit frukost hela familjen.

Simon och Jonas är ute på promenad. Jag och Hugo har krupit ner under täcket i sängen igen och tittar på Barnkanalen. Skönt att börja dagen utan stress. Vad som händer idag vet jag inte mer än att vi ska hänga med Hugos dagiskompis O med mamma och pappa. Var så länge sedan vi sågs och gjorde något tillsammans. Blir en bra lördag!

Kram

Av Emelie - 22 mars 2013 20:29

Hej,

Har precis lagt barnen i sina sängar. De somnade i bilen hem efter en eftermiddag hos mormor och morfar. Kände där på eftermiddagen att ett miljöombyte behövdes och sedan behövde jag få utskrivet lite papper. Två flygor i en smäll. Alla syskon var samlade i eftermiddag vilket var mycket mysigt, tro det eller ej men jag saknar dem när det gått ett par dagar och man varken pratats i telefon eller setts.

Ska faktiskt vara så tråkig och gå och lägga mig tidigt ikväll (Jonas jobbar kväll så ingen sitter med mig i soffan endå). Alla sömntimmar jag kan få är viktiga!

Kram

Av Emelie - 22 mars 2013 09:44

Hej fredag!

Så gött att det äntligen börjar närma sig helg. Tyvärr jobbar Jonas kväll så jag och barnen får ha fredagsmys själva.

Nu på förmiddagen får vi besök av en gammal kompis till Jonas och hennes son. Det skiljer bara 1 vecka mellan Simon och K. I eftermiddag har vi inga direkta planer, tar den som den kommer helt enkelt.

Kram

Av Emelie - 21 mars 2013 11:23

Hej,

Fler och fler pusselbitar i mitt liv börja sakta men säkert lägga sig på sin plats. Stressen som bott hos mig ett tag börjar packa sina flyttlådor och leta sig om efter en ny adress. Som min kloka mamma hela tiden sagt när jag inte sett klar är: " allt löser sig, det kommer att lösa sig, det vet jag!". Och det ser det faktiskt ut att göra.

Än vill jag inte berätta vad, när och hur då allt inte är klart än. Men det är en skön känsla som börjar flytta in hos mig, det gillar jag!

Kram

Av Emelie - 21 mars 2013 03:58

Vad tyst och stilla allt är nattetid. Lite magiskt faktiskt och det ligger liksom ett lugn ute. Jag och Simon är uppe, han vaknade till och vägrade lägga sig ner och somna om. Snart sover han igen, söver honom i vagnen över tröskeln, ett knep som funkar i 7 fall av 10.

Godnatt!

Av Emelie - 20 mars 2013 13:09

Hej,

Här är allt som vanligt, lite upp och ner precis som det ska vara.

Har googlat och blivit lite inspirerad till hur mysigt man kan göra en balkong. Så nu är jag riktigt sugen på att få plantera lite nya blommor och lägga på dem nya fina blåa dynorna på stolarna som jag fick av min moster. I år kommer det bli blått tema tänkte jag. Dynorna ska vara i:et och efter dessa ska blommor, lyktor och annat piff matcha. Kommer bli så fint och nu under veckan öppnar plantagen i Borås och jag hoppas på fina öppningserbjudanden. De har ju det mesta i blomväg.

Strax hämta Hugo på dagis, lite mellis i magen på barnen och sedan till fotbollen. Jonas jobbar kväll så jag får fixa med kvällsbestyren själv, badning, kvällsmat och nattning av barnen. Har fått rutin på det så nu går det smidigt och lätt.

Ses! Kram :)

Tråkig balkong kommer matchas och bli fin utifrån dynorna :)


Av Emelie - 19 mars 2013 17:53

Hej,

Det är inte helt lätt att få kort på Simons fyra små tänder som kommit upp, och ytterligare två är på väg. Så njut av kortet nedan :)

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards