Alla inlägg under mars 2013

Av Emelie - 8 mars 2013 09:23

Hej,

Uppe med tuppen i dag då Simon väckte mig kl 05:50, Hugo vaknade då oxå så vi låg och drog oss i ca 10 min innan Hugo och Simon tyckte det var dags att gå upp.

Tidig morgon innebär att man hinner med en massa. Så barnen har badat och jag har duschat. Vi har ätit frukost, klätt på oss, vikt tvätt och bäddat sängarna.

Simon är fortfarande snuvig och hostar lite då och då. Hostan kommer alltid lagom till att han ska sova eller vila en stund. Så även denna natten har varit en uppe natt. Simon fick ett host anfall strax innan kl 02 så jag gick upp med honom så han fick dricka lite saft. Sedan satt jag i soffan med honom i min famn i ca 1 timma och hostan blev bättre och Simon somnade om. Trodde att han skulle sova lite längre i morse dock, men men.

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i dag. Jonas åkte till jobbet redan vid 04 och är hemma till kl 16 igen. Blir fredagsmys ikväll - mysigt!

Kram

Av Emelie - 7 mars 2013 07:02

Det är ingen vanlig dag för det är Simons födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Hej,

Idag fyller Simon 1år. Tänk att han redan är 1. Detta året har gått så otroligt fort och så mycket han har lärt sig. Sitta själv, krypa, gå, prata m.m Simon fick byggklosar i plats som han kan stapla på varandra eller i. Han är inne i en bygg period så detta passar ju perfekt.

Strax fixa frukost till Hugo och Simon och sedan köra Hugo till dagis. Vädret ser ut att bli soligt, så gött!

Kram

Av Emelie - 6 mars 2013 20:21

Usch, fy och blä!! Simon har gått och blivit super förkyld och som toppen på det hela har han oxå fått hosta. Det var extra svårt att komma till ro ikväll för honom.

Han har sovit hela tre gånger och långa lurar idag. Han brukar sova en lång och en kort. Jag hoppas att det är över lika snabbt som det kom...

Kram

Av Emelie - 6 mars 2013 15:57

Tja,

Hugo hade haft en toppen dag på dagis. Bjudit på glass och fått paket, ett memory.

Strax ska vi i väg på Hugos träning. Han fick nya fina träningskläder och dessa är självklart på. När vi kommer hem ska vi fira Hugo lite till med att äta smörgåstårta (Hugo själv valt att ha till middag idag) och glass med strössel och chokladsås till efterrätt.

Nu åka!
Kram

Av Emelie - 6 mars 2013 06:46

Det är ingen vanlig dag för det är Hugos födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Hej,

Idag fyller Hugo 5-år. Vi blev väckta av honom 05:45 så jag gick upp och hämtade paketen. Av oss fick han en blixten klocka, en Jake och piraterna målarbok samt en slamig hand. Klockan satte han på sig direkt och frågar "vad är klockan nu?" Tror att han kommer lära sig klockan ganska fort, han är som en svamp och suger åt sig allt.

Nu blir det att fixa födelsedagsfrukost.
Kram

Hugos snygga klocka

Av Emelie - 5 mars 2013 13:02

Så mysigt! Har Simon sovandes i min famn. Det händer inte ofta att han vill somna så, men idag passade det.

Strax hämta Hugo på dagis, underbart väder ute. Får nog bli en sväng om lekplatsen när vi går hem.

Kram

Av Emelie - 5 mars 2013 08:10

Godmorgon,

Frukosten intagen, kläderna på och det sista tv tittandet innan det är dags att bege sig till dagis.

Jonas jobbar eftermiddag/kväll i dag oxå. Sedan tajmade det så bra att han är ledig imorgon på Hugos födelsedag och även i övermorgon på Simons födelsedag. Tyvärr jobbar han helgen, men vi ska nog klara oss.

Efter dagis blir det handling med barnen. Hugo ska handla glass till sina dagiskompisar som han ska ha med sig imorgon.

Oj klockan springer i väg, dags att gå!
Kram

Av Emelie - 4 mars 2013 18:02

Hej hej,

Magarna är mätta och barnen ligger på var sin sida om mig i soffan och myser och tittar tv. Dem är rejält trötta efter några timmar på Leos lekland. Mycket spring och klättrande i benen hos både Hugo och Simon. Nu när Simon går var det full fart som sagt och han skulle vara där Hugo var. Så gulligt att han ser upp till Hugo så mycket.

Även Hanna och Stella hängde med oss. De hade aldrig varit där innan och Stella verkade gilla stället - speciellt bollhavet. Självklart blev det en liten fika oxå.

Hoppas din dag varit lika bra som vår.
Kram

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards