Alla inlägg under november 2012

Av Emelie - 26 november 2012 18:45

Eftersom vädret inte direkt har tillåtit någon utevistelse idag, tog vi och packade badkläder och besökte badhuset. Så mysigt att bada lite och killarna älskar ju detta med vatten. De var i hela tiden förutom 15 min fika paus.

Simon sten däckade i bilen hem. Helt slut efter att ha badat i tre timmar. Hugo gör inte många knopp han heller.

Ikväll blev det stuvad vitkål med stekt falukorv till mig och Jonas. Hugo fick spagetti till sin korv. Blev jätte gott.

Helt slut efter badet, lite tv sedan tack och god natt!

Kram

Vår goda middag :)

Av Emelie - 26 november 2012 11:08

Att gå runt med gå vagnen här hemma är väldigt kul tycker Simon. Äntligen kom han på att han kunde gå framåt med den och inte bara stå stilla vid den.

Så Hugo har fått åka med fram och Simon har gått bakom. Strax lite lunch här :)

Kram

Av Emelie - 26 november 2012 06:54

Helt okej natt. Simon fick lägga sig bredvid mig när jag gick och la mig, och han sov helt okej fram till kl 03. Då vaknade Hugo och hade drömt något hemskt och var ledsen.

Så tillbaka med Simon i hans säng och Hugo fick lägga sig emellan mig och Jonas. Kl 04 var det matdags för Simon och kl 06:35 var det godmorgon. Helt okej även om det känns svår startat nu på morgonen.

Om jag blickar framåt denna veckan, känns det som en av de bättre veckorna:
* Elin kommer hem på torsdag! Det är helt klart det bästa <3
* På lördagen är det 20 - års kalas för Elin.
* På söndag får vi sätta fram adventsljusstakarna och stjärnorna i fönstret och väntan till julafton börjar.

Förhoppningsvis ska jag försöka hinna med en lite större städning inför söndagen framtagning av stjärnor och adventsljusstakar med bland annat fönsterputsning. Får se vad som hinns med och inte...

Kram

Dessa ska bli utbyta till stjärnor :)

Av Emelie - 25 november 2012 18:04

2 1/2 timme ute lek blev det. Simon passade på att sova 2 timmar i vagnen och Hugo körde Bobby car med sina kompisar. Den bilen har verkligen kommit till användning, många kör timmar på den.

I eftermiddag fick vi fin besök av Hugos kompis O med mamma. Lite kaffe för oss mammor och massa lek för killarna. Perfekt!

Simon var helt slut efter varit vaken sedan kl 13 så det blev tidigt i säng för honom ikväll (kl 17:45). Så det blir extra mycket kvalitets tid med Hugo istället <3

Hoppas att din söndag varit lika bra som vår :)

Kram

Av Emelie - 25 november 2012 09:05

Haft en helt okej natt. Har varit uppe runt 9 gånger bara (satt in nappen och vänt Simon rätt igen) och ett nattmål med mat vid 04. Jonas tog Simon när han vaknade vid 05:45, så jag fick sova till 8:30 innan Jonas måste åka till jobbet.

Hugo sa vid frukosten "mamma jag vill så gärna kunna räkna till 100". Så jag skrev på ett papper siffrorna 1 till 100 och Hugo började räkna. 1,2,3 osv och han klarade att räkna till 100 med hjälp av att titta på pappret. Så stolt man blir som mamma :)

Vet inte vad vi ska göra idag. Ut får det bli en stund sen och få lite frisk luft. Kolla om hans lekplats kompisar hänger på...

Nu ska vi hoppa ur pyjamasen här!
Kram

Av Emelie - 24 november 2012 15:07

Ibland undrar jag hur mycket gnäll man kan gnälla egentligen?!?

Hugo har gnällt till och från hela dagen och det är så trist att höra på. Vattnet är inte tillräckligt kallt (varsågod att själv gå och hämta nytt i passande temperatur). Byta kanal på tv:n ska ske nu (jag ska alltså släppa allt som jag har i mina händer och byta med en gång) visade Hugo hur han byter kanal själv, så förhoppningsvis går det snabbt nog nu.

Lite får man försöka fixa själv som 4-åring tycker jag. När Hugo ser att han klarar det själv blir han ju super stolt och gör det mer än gärna igen. Vi måste komma ur gnäll hjulet...punkt slut!

Kram

Av Emelie - 24 november 2012 10:52

För ca 2 veckor sedan tog jag och Jonas med oss Hugo och Simon och fotade syskonkort på dem. De var jätte duktiga och gav verkligen allt och igår hämtade jag våra två förstoringar.

Är så nöjd, blev verkligen toppen fina. Så nu står dem i vardagsrummet på våra två tavellister där andra speciella kort och texter står.

Kram

Av Emelie - 23 november 2012 06:58

God morgon!

Fredag, alltid en underbar känsla i kroppen att ha helgen framför sig. Det spelar ingen roll om du är föräldraledig eller inte, fredags känslan finns där.

Nu på förmiddagen ska jag och barnen ta bussen ner till stan och fixa lite ärenden. Samt köpa lite fredagsgodis till Hugo. Liten lagom aktivitet.

Denna helgen är Jonas arbetshelg. Har inga direkta planer vad vi ska ta oss för, utan det får bli lite spontant tror jag.

Ses!
Kram :)

Presentation


Emelie heter jag, mamma till världens bästa killar samt har fått världen bästa man på kroken =) Bloggar om livet hos oss.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards